Enterprise Resource Planning (ERP) in de industrie

Enterprise Resource Planning (ERP) helpt organisaties bedrijfskritische processen en activiteiten in kaart te brengen. Dit zorgt voor een verhoogde efficiëntie en zo kunnen beslissingen sneller en beter genomen worden.

Uitgelicht: 

Vergeten vragen bij ERP-softwareselectie

 
ERP Software: toekomstgerichte aanpak gratis downloaden

Organisaties besteden bij een ERP-softwareselectie traject vaak te weinig tijd aan de lange termijn. Het is voor organisaties belangrijk om een flexibel systeem te nemen waarmee de organisatie voor langere tijd klaar is voor de toekomst.

Lees verder Gratis downloaden
 

Bedrijfsbrede softwareoplossing helpt in concurrerende tijden

Bedrijfsbrede softwareoplossing helpt in concurrerende tijden

Bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie hebben te maken met zeer specifieke eisen en uitdagingen. Hierbij draait veel om de snelheid van handelen en het continu inspelen op de fluctuerende vraag van klanten en op veranderende eisen, wensen en wet- en regelgeving. Hoe kunt u betrouwbaarheid bieden in kwaliteit en levering? En hoe kunt u zo efficiënt mogelijk werken en tijdig kansen signaleren en benutten?

Lees verderGratis downloaden

Overzicht van nieuwste functionaliteiten Dynamics NAV 2013

Overzicht van nieuwste functionaliteiten Dynamics NAV 2013

Microsoft Dynamics NAV 2013 is de nieuwste versie van een zakelijke oplossing die organisaties helpt processen te automatiseren en te stroomlijnen. Hiermee wordt het inzicht en de controle op processen vergroot wat een productievere organisatie realiseert. In dit document worden de belangrijkste nieuwe functionaliteiten van Dynamics NAV 2013 geïntroduceerd.

Lees verderGratis downloaden

Convergentie Hardware en Software

Convergentie Hardware en Software

Computertechnologieën zijn de afgelopen jaren sterk verbeterd. In de jaren ’80 was personal computing hetgeen wat sterk opkwam en in de jaren ’90 werd het internet ontwikkeld en werden de mogelijkheden sterk uitgebreid. Organisaties kunnen steeds simpele met ERP en CRM overweg vanuit de cloud die als volwaardige pakketten kunnen worden gebruikt. Deze whitepaper bevat een checklist met de benodigdheden.

Lees verderGratis downloaden