IntoIndustry is ontwikkeld om relevante kennis rondom alle aspecten van informatietechnologie in de industrie zo veel mogelijk te delen met professionals die zich met dit vakgebied bezighouden. Op de portal zijn rapporten, onderzoeken, visies, praktijkcases en whitepapers van diverse leveranciers en dienstverleners gebundeld. Alle kennis kan gratis en vrijblijvend worden aangevraagd.


IntoIndustry is een platform waar de betrokken partners onafhankelijk en op eigen titel informatie ter beschikking stellen. De website IntoIndustry is gebaseerd op het principe van ‘permission based marketing’. Alle informatie wordt kosteloos ter beschikking gesteld soms in ruil voor persoonsgegevens van u als bezoeker. Uw gegevens zijn overigens alleen inzichtelijk voor de betreffende partner en worden vertrouwelijk behandeld.


Privacy Statement
IntoIndustry hecht veel waarde aan bescherming van persoonlijke gegevens van bezoekers van haar website en is zich bewust dat deze bezoekers van essentieel belang zijn voor haar activiteiten en bestaan. De persoonlijk data van bezoekers worden dan ook met grote zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Wilt u meer weten over het beleid van IntoIndustry op dit gebied dan kunt u uiteraard onze Privacy Statement lezen.